Općina Gunja

Vukovarsko srijemska županija

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Javni poziv

Javni poziv za program razvoja malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina za 2019. godinu

 

Poštovani,

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta je jučer objavilo Javni poziv za program razvoja malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina za 2019. godinu te Vam šaljemo u prilogu link sa svim detaljima i potrebnim obrascima za prijavu i molimo Vas da obavijestite zainteresirane poduzetnike s Vašeg područja o mogućnostima prijave na navedeni Poziv.

https://www.mingo.hr/page/otvoreni-javni-poziv-za-program-razvoj-malog-i-srednjeg-poduzetnistva-i-obrta-na-podrucjima-naseljenim-pripadnicima-nacionalnih-manjina-za-2019

Ovaj Otvoreni javni poziv namijenjen je gospodarskim subjektima registriranim na područjima jedinica lokalne samouprave koje ulaze u prve četiri skupine prema vrijednosti indeksa razvijenosti i s udjelom više od 5% u stanovništvu pripadnika nacionalnih manjina prema Popisu stanovništva iz 2011. godine.

Javni poziv je otvoren do 27. rujna 2019. godine, a intenzitet potpore može dosegnuti i do 100% bespovratnih sredstava. Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 50.000,00 kn, a najviši 200.000,00 kn.

 


Stranica 19 od 152

Službeni List Općine Gunja

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner