Općina Gunja

Vukovarsko srijemska županija

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

ODOBRENI PROJEKTI

 

„Rekonstrukcija ceste u Hrastovoj ulici”

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije je dana 30. travnja 2020.godine na svojim službenim stranicama objavilo Odluku o odabiru projekata za sufinanciranje u 2020.godini prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice.

Općina Gunja je dana 02. ožujka 2020.godine podnijela zahtjev po Javnom pozivu za iskaz interesa za sufinanciranje projekata prema gore navedenom Programu za rekonstrukciju ceste u Hrastovoj ulici. Temeljem istoga, odobren je iznos od 300.000,00 kuna.


„Nabavka opreme za komunalnu djelatnost”

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja je dana 04. svibnja 2020. godine na svojim službenim stranicama objavilo popis odabranih projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za sufinanciranje u 2020.godini.

Na popisu odobrenih projekata jeste i prijava Općine Gunja koja je podnijela zahtjev za sufinanciranje dana 27. veljače 2020.godine za nabavku opreme za komunalne djelatnosti.

Temeljem istog  zahtjeva Općini Gunja je odobren ujedno i maksimalni iznos sredstava za sufinanciranje prethodno navedenog projekta u iznosu od 168.000,00 kuna.

 

 

Baner

Službeni List Općine Gunja

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner