Općina Gunja

Vukovarsko srijemska županija

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Projekti


JAVNI RADOVI 2018.g.

 

 

 

 

 

 

 

 

NOGOMETNI STADION "LUKA ŠOKČEVIĆ ŠALJAPIN" GUNJA

PROJEKT: Izgradnja Nogometnog stadiona u Gunji;

Okončani su radovi na izgradnji stadiona i nogometnog igrališta u Gunji.

Za predmetnu građevinu izdana je građevinska dozvola od strane Vukovarsko-srijemske županije, Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša od 25.04.2016.g. (pravomoćna) te rješenje o izmjeni građevinske dozvole od strane istog upravnog odjela od 08.12.2016.g. (pravomoćno).

Dana 20.04.2018.g. obavljen je postupak primopredaje građevine/stadiona u Gunji između investitora Hrvatskog nogometnog saveza iz Zagreba i vlasnika Općine Gunja.

 

 

 

 


 

 

PROGRAM "ZAŽELI"

 

PROGRAM „ZAŽELI-Program zapošljavanja žena“

NOSITELJ PROJEKTA: Hrvatski crveni križ-Gradsko društvo Crvenog križa Županja.

PARTNER U PROJEKTU: Općina Gunja i dr.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 6.634.955,52 kn

ODOBRENO OD: Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava.

U mjesecu travnju 2018.godine na području Općine Gunja započele su aktivnosti iz projekta „Zaželi-Program zapošljavanja žena“ u kojem je zaposleno ukupno 25 žena sa područja Općine Gunja.

Projekt će se provoditi u trajanju od ukupno 30 mjeseci, a glavni cilj projekta je osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja, zapošljavanjem u lokalnoj zajednici koje će ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizika od siromaštva, te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika iz općine Gunja.

 

REKONSTRUKCIJA JAVNE RASVJETE

 

Postavljena nova LED rasvjeta na području općine Gunja

u ulici Miroslava Krleže i Ante Starčevića

Na području općine Gunja završeni su radovi rekonstrukcije postojeće javne rasvjete ulice Miroslava Krleže i Ante Starčevića,kao jedna od niza mjera za unapređenje komunalnog standarda na području naše općine.

Radi se o zamjeni starih i neekonomičnih rasvjetnih tijela sa novom energetski učinkovitijom LED rasvjetom dužeg vijeka trajanja, čime će Općina Gunja uštedjeti na troškovima električne energije za potrebe javne rasvjete. Osim toga, važno je istaknuti da LED rasvjeta doprinosi kvaliteti života te da su ove ulice sada puno sigurnije za vozače, ali i pješake.

Ovaj Projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Naime, vrijednost projekta iznosi ukupno 254.706,25 kuna, od kojeg iznosa je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU sufinanciralo iznos od 219.996,25 kuna.

 

 

 

DOGRADNJA DRUŠTVENOG DOMA I KNJIŽNICE U GUNJI

Dogradnja Društvenog doma i knjižnice u Gunji

U mjesecu ožujku 2018.godine završeni su radovi dogradnje Društvenog doma i knjižnice u Gunji u ukupnom iznosu od 300 m2 (ukupna površina izgrađene terase sa pripadajućim nogostupom) te unutarnje uređenje Društvenog doma (pregrade).

Realizacijom ovog Projekta poboljšala se kvaliteta života mještana Općine Gunja svih dobnih skupina.

Ovaj Projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Vrijednost projekta iznosi ukupno 432.355,98 kuna, od kojeg iznosa je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU sufinanciralo iznos od 320.000,00 kuna.

 

 


Stranica 2 od 2

Službeni List Općine Gunja

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner