Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility OBAVIJEST MJEŠTANIMA OPĆINE GUNJA
 

Općina Gunja

Vukovarsko srijemska županija

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

OBAVIJEST MJEŠTANIMA OPĆINE GUNJA

 

Gunja, dana 25. rujna 2020.godine

OBAVIJEST

MJEŠTANIMA OPĆINE GUNJA

Poštovani mještani općine Gunja,

koristimo ovu prigodu obratiti se svakoj obitelji pojedinačno jer smatramo da se upravo na takav način možemo i moramo potruditi da zajedno uredimo našu općinu i da se motiviramo za što ljepše uređenje životnog prostora te za očuvanje i zaštitu okoliša.

Pohvaljujemo sve mještane Gunje koji se stvarno trude držati svoje okućnice urednima, bez dopisa i opomena našeg komunalnog redara, ali apeliramo na one koji do sada nisu tome davali važnost da ubuduće pokušaju odvojiti malo slobodnog vremena za održavanje istih.

Koliko god se mještani trudili urediti svoje okućnice, veliki je broj onih koji to već godinama nisu učinili. Na području naše općine postoji određeni broj okućnica koje su potpuno obrasle drvećem i niskim raslinjem i kao takve predstavljaju probleme susjedima, ali i svim mještanima.

Pokušaji općine da iste uredi putem javnih radova ili putem treće osobe nisu naišli na odobrenje vlasnika ili pojedinih suvlasnika parcela.

Odlukom o komunalnom redu („Službeni vjesnik“ Općine Gunja br. 04/19.) predviđene su sankcije (obavezni prekršajni nalog i sl.) te novčane kazne koje smo u obvezi početi primjenjivati prema onima koji ne održavaju svoje okućnice, okoliš te okućnice između javne površine-ceste i građevine.

U nadi da će te ovu obavijest shvatiti dobronamjerno, za dobro svih nas, pozdravljamo vas i zahvaljujemo na razumijevanju.

OPĆINA GUNJA

 

 

Baner

Službeni List Općine Gunja

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner